Afzetbakken

Ga jij verbouwen, verhuizen of slopen?

Bij ons kun je een afvalcontainer bestellen!

Wanneer je hard aan het werk gaat met een klus, komt er al snel een hoop afval bij kijken. Je kunt natuurlijk alles op een aanhanger gooien en op en neer naar de stort rijden, maar dan heb je al het bouwafval een paar keer in je handen. Het is veel handiger om een afvalcontainer te bestellen waarin je alles in één keer kwijt kunt. Je gooit jouw afval makkelijk en snel in onze BudgetBak! Wanneer je bij ons een goedkope container huurt,  zetten wij hem bij je weg. Vervolgens halen wij hem ook weer op en verwerken of sorteren we het afval. Het enige wat jij zelf moet doen is hem volgooien!

Bouw- & sloop afval

2.5m³

- €240,00

4m³

- €275,00

6m³

- €390,00

7m³

- €540,00

10m³ open

- €510,00

10m³ dicht

- €510,00

12m³

- €699,00

> 12m³

Puin Containers

2.5m³

- €127,50

4m³

- €139,00

6m³

- €159,00

7m³

- €175,00

10m³ open

- €210,00

10m³ dicht

- €210,00

12m³

- €225,00

> 12m³

Hout containers

2.5m³

- €175,00

4m³

- €185,00

6m³

- €235,00

10m³ open

- €279,00

10m³ dicht

- €279,00

12m³

- €365,00

> 12m³

Goedkope afvalcontainer huren

Je kunt bij ons met een gerust hart een afvalcontainer bestellen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je een te hoge prijs betaalt. Samen met onze partners kunnen wij je scherpe prijzen en persoonlijke service bieden. Daardoor kun je bij ons de goedkoopste bouwafval containers huren. We werken overzichtelijk en zijn duidelijk in wat het kost om een container te huren. Om de kosten van het huren van een container weer te geven, werken we voor alle afzetbakken tot en met 12m3 met standaard all-in prijzen. In alle prijzen die je op de website ziet, zit het volgende verrekend:

  • inclusief het benodigde transport voor het brengen en ophalen van de container
  • inclusief het gebruik van de container voor maximaal 4 weken
  • inclusief de verwerking van het afval wat uiteindelijk in de container zit
  • inclusief BTW

Verhuur van verschillende soorten afvalcontainers

Bij ons kun je terecht voor de verhuur van verschillende soorten afvalcontainers. Zo kun je bij ons een afvalcontainer bestellen voor bouw- en sloopafval, puin en hout. Dit is ideaal wanneer je bezig met een klus waar veel afval afgevoerd moet worden. Wij helpen je graag en kijken met je mee welke container het meest geschikt is voor jouw klus.

Wat voor afval heb je?

Bouw- en Sloopafval

Bouw- en sloopafval, maar wat is dat dan precies? Makkelijk gezegd: alles wat je eruit haalt of overhoudt bij (ver)bouw-, renovatie of sloopwerkzaamheden en grofvuil. Denk hierbij bijvoorbeeld aan steen, hout, plastic, keramiek ed. Veel kan in dezelfde bak en achteraf zal het gesorteerd worden voor verdere verwerking. Een aantal belangrijke zaken mogen er ook expliciet niet in, daar zullen we je alles over vertellen op het moment dat we de afspraak voor de bak maken!

Puin

Het verschil tussen het bestellen van een bak voor bouw- en sloopafval en puin is dat we met puinafval écht alleen de brokstukken van steen en beton bedoelen die vrijkomen bij het (ver)bouwen of slopen. Waarom dat is? Omdat deze afvalstroom ‘puur’ moet zijn zodat hij in de verwerking vermalen kan worden. Hierna zal dat puingruis namelijk worden hergebruikt voor o.a. de aanleg van nieuwe (snel)wegen of in bouwconstructies.

Hout

Je hebt hout en je hebt tuin- en snoeiafval. Gedurende het hele jaar bieden wij afzetbakken aan voor hout en in het seizoen hebben we ook een speciaal aanbod voor tuinafval. Het apart inzamelen van hout kan zowel zakelijk als particulier interessant zijn. Wij maken voor hout onderscheid tussen resten van hout of houten meubels (als het maar geen rotan is) en voorbehandeld hout.

Welke container heb ik nodig?

We rekenen bij de afzetcontainers in m3 afval. Maar hoeveel is dat dan precies? 1m3 afval staat ongeveer gelijk aan 13 volle kruiwagens. Zo kun je een inschatting maken van welk formaat dat je nodig hebt. Je mag de bakken tot +/-20cm boven de rand vullen. Dus een beetje meer is geen probleem en bij veel meer afval dan verwacht kan je ons bellen om hem om te ruilen of een nieuwe bij te plaatsen!

Hoeveel plaats heeft de afzetbak nodig?

Over het algemeen passen alle gangbare afzetbakken, dus degene die wij standaard hier op de website aanbieden, op de ruimte van een parkeerplaats/oprit. Wel moet je er rekening mee houden dat de vrachtwagen die hem komt halen en brengen er makkelijk bij moet kunnen om hem te plaatsen of weer op te takelen.

Heb ik een vergunning nodig?

Wanneer je de afzetcontainer op eigen terrein kwijt kunt, bijvoorbeeld op de oprit of in de achtertuin, heb je geen vergunning nodig. Wanneer je hem op de stoep of op de openbare weg wilt plaatsen soms wel. Dat is per gemeente verschillend en kun je vaak makkelijk op de website van de gemeente terugvinden. Check het wel altijd even, dit is namelijk je eigen verantwoordelijkheid. Ook adviseren wij om altijd even je buren in te lichten als de container voor hen wat extra hinder kan opleveren.

Wat is de levertijd van de afvalcontainers?

In principe kunnen wij de containers altijd binnen 24 uur leveren. Onze samenwerkingspartners zijn super flexibel. We spreken dan altijd een specifiek tijdstip of dagdeel af zodat je er ook rekening mee kan houden. Uiteraard plannen wij ook verder vooruit. Dus mocht je nu weten wanneer je gaat starten met de verbouwing, sloop of verhuizing en je hebt een afzetbak nodig dan kunnen we hem ook nu alvast in de planning opnemen!

Neem contact op of bestel je afvalcontainer direct online!

Wil je graag een goedkope afvalcontainer bestellen met een grootte tot 12m2? Dan kun je deze gemakkelijk en direct online bestellen. Heb je een container nodig die groter is dan 12m2, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden om een grotere afvalcontainer te bestellen te bespreken! Dit kun je doen door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 076-7200728.

Neem nu contact met ons op