Rolcontainer Roosendaal

Afval op zaak? Weg ermee!

Rolcontainer nodig in Roosendaal?

Heeft jouw bedrijf veel restafval of ander afval waar je snel vanaf wil? Of ben je benieuwd of jouw afvaldiensten nog goedkoper kunnen? Kortom, heb je een goedkope rolcontainer nodig in Roosendaal? Dan kun je terecht bij BudgetBak! Wij begrijpen dat jij je niet te veel bezig wil houden met je afval, maar wel wil dat het goed geregeld is. Een goedkope container met persoonlijke service. Daar staat BudgetBak voor!

Kosten besparen op je rolcontainers

Ieder bedrijf is anders en heeft daarom ook ander afval. De hoeveelheid afval kan daarnaast ook nog per periode verschillen. Het is daarom ook wel zo fijn als de ledigingsfrequentie aangepast kan worden zodat het afval opgehaald wordt wanneer het nodig is! Wij kijken daarom naar jouw wensen en eisen en gaan de strijd aan met de onoverzichtelijkheid die er in de wereld van afval is. Wij kijken samen met jou wat de beste oplossing is en bieden je altijd een scherpere prijs en een meer passende ledigingsfrequentie dan dat je nu hebt. Zo kun jij besparen op je afval en rolcontainers. Wij zijn werkzaam in heel Brabant. Heb je dus een bedrijf in de omgeving van Roosendaal, bijvoorbeeld in Heerle, Moerstraten, Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Oud Gastel of natuurlijk Roosendaal zelf, dan neem je contact op met BudgetBak!

Onze rolcontainers

Onze services

Bedrijfsafval

Bedrijfsafval, maar wat is dat dan precies? Makkelijk gezegd: afval dat je niet gescheiden kunt inleveren. Dus eigenlijk alles wat geen plastic, geen papier, geen GFT (groente-fruit-tuin) en geen gevaarlijke stoffen is. We noemen het niet voor niets in de volksmond ook wel restafval!

Papier / Karton

Afval scheiden aan de bron is niet alleen beter voor het milieu, maar vooral ook voor je portemonnee. Papier en karton neemt niet alleen veel ruimte in in je bak, maar is apart ook goedkoper om op te laten halen. Van verscheurde offertes, tot verpakkingsmaterialen tot pizzadozen, gooi dat allemaal in 1 bak!

Flessenglas

Je lege (wijn)flessen in een aparte bak gooien is voornamelijk geschikt voor de horeca- en recreatiesector. Of je moet in je bedrijf een aantal veelgebruikers hebben. Zonder gekheid, het loont ook hier om bij redelijke tot grote hoeveelheden flessenglas, deze apart in te zamelen en te laten afvoeren!

Rolcontainers voor papier en bedrijfsafval

Wat voor afval je ook hebt, het is altijd mogelijk om een rolcontainer bij BudgetBak te huren. Wij hebben verschillende soorten en formaten beschikbaar. Heb je vooral veel bedrijfsafval wat je niet makkelijk kan sorteren en wat dus geen plastic, papier, GFT of gevaarlijke stof is, dan kun je daar bij ons een container voor huren. Heb je juist veel papier en karton afval, dan is het ook slim om hier een aparte container voor te huren. Het is erg goed om afval te scheiden, zowel voor het milieu als voor je portemonnee. Het is namelijk ook goedkoper om het apart op te laten halen, wanneer je erg veel papierafval hebt.

Rolcontainer voor je horecazaak in Roosendaal

Heb je een horecazaak Roosendaal, Heerle, Moerstraten, Nispen, Wouw, Wouwse Plantage of Oud Gastel, dan heb je natuurlijk ook veel flessenafval. Hoe vervelend is het om steeds weer naar de glasbak te moeten lopen? Het is natuurlijk net zo makkelijk om je lege flessen in een aparte container te kunnen gooien en deze te laten ledigen wanneer het jou uitkomt. Zo heb je er geen omkijken meer aan, net zo makkelijk!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je meer weten over het huren van een container in de omgeving van Roosendaal? Neem dan contact met ons op! Wij kijken graag naar de mogelijkheden en de beste constructie voor jouw bedrijf. Wanneer je ons scherpe aanbod wel ziet zitten, zorgen wij ook voor de overstap. Zo is alles snel geregeld! Neem voor meer informatie contact met ons op door het formulier in te vullen of door te bellen naar 076-7200728.

Neem nu contact met ons op