Rolcontainer Etten-Leur

Afval op zaak? Weg ermee!

Rolcontainer nodig in Etten-Leur?

Ben je voor jouw bedrijf in de omgeving van Etten-Leur op zoek naar een mogelijkheid om een rolcontainer te huren? Een met een beter contract dan dat je nu hebt – die volledig is aangepast aan jouw wensen? Dan zit je goed bij BudgetBak. Wij vinden namelijk dat afval eigenlijk gewoon heel persoonlijk is; het is voor ieder bedrijf anders. Daarom werken wij bij iedereen weer anders. Wij kijken samen met jou naar je huidige containers en je contract en zorgen er altijd voor dat we je een betere prijs en service aan kunnen bieden. Zo kun jij volle bak besparen!

Een rolcontainer voor je kantoor in Etten-Leur

Of je nu een kantoor hebt of een horecazaak; waar mensen zijn, is afval! Het is wel zo prettig als je daar niet te veel voor hoeft te betalen en er verder eigenlijk niet naar om hoeft te kijken. Je gooit al je afval in de rolcontainer en verder kun je weer aan het werk! Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten rolcontainers. Werk je bijvoorbeeld op kantoor en hebben jullie erg veel karton- en papierafval, dan kun je daar bij ons een rolcontainer voor huren. Dit is een erg slimme keuze want door dit apart op te laten halen, bespaar je flink op je kosten. Daarnaast is afval scheiden natuurlijk ook erg goed voor het milieu, wat ook niet geheel onbelangrijk is.

Onze rolcontainers

Onze services

Bedrijfsafval

Bedrijfsafval, maar wat is dat dan precies? Makkelijk gezegd: afval dat je niet gescheiden kunt inleveren. Dus eigenlijk alles wat geen plastic, geen papier, geen GFT (groente-fruit-tuin) en geen gevaarlijke stoffen is. We noemen het niet voor niets in de volksmond ook wel restafval!

Papier / Karton

Afval scheiden aan de bron is niet alleen beter voor het milieu, maar vooral ook voor je portemonnee. Papier en karton neemt niet alleen veel ruimte in in je bak, maar is apart ook goedkoper om op te laten halen. Van verscheurde offertes, tot verpakkingsmaterialen tot pizzadozen, gooi dat allemaal in 1 bak!

Flessenglas

Je lege (wijn)flessen in een aparte bak gooien is voornamelijk geschikt voor de horeca- en recreatiesector. Of je moet in je bedrijf een aantal veelgebruikers hebben. Zonder gekheid, het loont ook hier om bij redelijke tot grote hoeveelheden flessenglas, deze apart in te zamelen en te laten afvoeren!

Overig afval weggooien in een rolcontainer

Natuurlijk kun je onze rolcontainers niet alleen gebruiken wanneer je veel papier- en kartonafval hebt, maar ook wanneer je veel ander bedrijfsafval hebt. Heb je bijvoorbeeld veel afval wat je niet met je reguliere afval mee kunt scheiden, dan kun je en container huren voor bedrijfsafval. Heb je een horecazaak of gewoon een bedrijf waarbij veel uit glazen flessen gedronken wordt… Dan kies je voor een container voor flessenglas! Zo bespaar je je de ritjes naar de glasbak en ben je meteen van al je afval af. Of je nu een rolcontainer nodig hebt in Etten-Leur, Rucphen, Hoeven, Bosschenhoofd, Sint Willebrord, Sprundel of Oudenbosch; je bestelt er een bij BudgetBak!

Ook een rolcontainer bestellen voor jouw bedrijf in Etten-Leur?

Wij gaan de strijd aan met alle grote afvalbedrijven. Wij bieden persoonlijke én de goedkoopste service. Bij ons vul je geen online formulier in waarbij je een offerte ontvangt. Wij komen het liefst even langs om te bespreken wat voor jou het beste is. Hoeveel en wat voor afval heb je? Op basis daarvan maken we voor jou een scherp aanbod. Wanneer je hier helemaal tevreden mee bent, nemen we het overstappen ook nog van je over. Zo hoef je nergens meer naar te kijken! Wil jij ook een rolcontainer van BudgetBak voor jouw bedrijf in Etten-Leur, Rucphen, Hoeven, Bosschenhoofd, Sint Willebrord, Sprundel of Oudenbosch? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076-7200728 of door het contactformulier in te vullen.

Neem nu contact met ons op