Over ons

Stop met geld weggooien, ga volle bak besparen!

Wij gaan de strijd aan met de containerbegrippen en de onoverzichtelijkheid die er in de wereld van afval is. Afval heb je nu eenmaal, het is er altijd en je moet er toch van af. Maar waarom zou je daarvoor te veel betalen? Wij bekijken samen met jou je afval én je contract om te zien wat de beste oplossing is. Met onze kleine organisatie en slimme inkoop zorgen wij dat we die voor de scherpste prijs kunnen aanbieden. En het opzeggen en overstappen? Dat is niet moeilijk, dat regelen wij ook voor je!

Plezier100%
Enthousiasme100%

Volle bak besparen op afvalkosten

Dankzij de kleine organisatie en slimme inkoop van inzamelaars kan Budgetbak.nl de scherpste aanbiedingen doen.

Persoonlijk advies

Weg met de online invulvelden om een offerte aan te vragen. Wij hoeven niet vooraf te weten wat voor container je hebt, we kijken liever naar wat voor jou het beste is. En dat zien we het beste met eigen ogen.

Simpel overstappen

Budgetbak.nl neemt het hele overstapproces uit handen. Als je kiest voor Budgetbak.nl kies je voor simpelheid, duidelijkheid en de scherpste prijzen. En dat begint al bij het overstappen.

Waarom gaan alle inzamelaars er hetzelfde mee om?

(ZAKELIJK) AFVAL IS EIGENLIJK HEEL PERSOONLIJK!

“Afval is er altijd en elke dag. Iedereen heeft het, maar niet iedereen heeft even veel. Eigenlijk is afval dus heel persoonlijk. Hoe kan het dan haast alle leveranciers in de markt er precies hetzelfde mee om gaan?

Wij kijken samen met jou naar je containers, hoe vaak ze die nu komen ledigen én naar je contract. Zo zorgen we dat voor het ophalen van jouw afval altijd een betere prijs kunnen bieden! Eigenlijk heel logisch toch? Dus stop met geld weggooien en ga ook volle bak besparen!”

0%
PLEZIER
0
CONTAINERS
0%
ENTHOUSIASME
0
TEVREDEN KLANTEN

Ontmoet ons team

Hier moet nog een tekstje komen

CEO

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Neem snel contact met ons op!