Puincontainer

Ga jij verbouwen, verhuizen of slopen?

Puincontainer bestellen

Ben je druk aan het verbouwen en heb je een puincontainer nodig voor je afval? Dan kun je bij ons terecht! Wij verhuren puincontainers van hoge kwaliteit, voor een zacht prijsje. Daarbij leveren we ook de service van het brengen en ophalen van de afvalcontainer en het verwerken van het afval. Zo hoef jij je alleen nog maar te bekommeren om die verbouwing.

Puin Containers

2.5m³

- €125,00

4m³

- €135,00

6m³

- €150,00

7m³

- €169,95

10m³ open

- €199,00

10m³ dicht

- €199,00

12m³

- €215,00

> 12m³

De juiste container voor jouw klus

Ben je op zoek naar een afvalcontainer (ook wel afzetbak genoemd), maar weet je niet welke container bij jouw klus past? Wij helpen je dan graag met het uitzoeken van de juiste container. Wanneer je aan het verbouwen bent en je hebt veel puinafval, verstaan wij de volgende dingen onder die term:

  • Tegels
  • Steen
  • Stenen muren
  • Beton
  • Keramiek
  • Dakpannen

Puincontainers voor een scherpe prijs

Wij houden van overzichtelijkheid en eerlijkheid. Daarom zijn het brengen en ophalen van de container, het gebruik van de container voor maximaal 4 weken, de verwerking van het afval en de BTW inbegrepen bij de prijzen die je op onze website vindt. Wil je meer weten over het huren van een puincontainer bij ons, of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en vertellen je zo alles over onze containers en ons bedrijf.