Puincontainer

Ga jij verbouwen, verhuizen of slopen?

Puincontainer bestellen

Ben je druk aan het verbouwen en heb je een puincontainer nodig voor je afval? Dan kun je bij ons terecht! Wij verhuren puincontainers van hoge kwaliteit, voor een zacht prijsje. Daarbij leveren we ook de service van het brengen en ophalen van de afvalcontainer en het verwerken van het afval. Zo hoef jij je alleen nog maar te bekommeren om die verbouwing.

Puin Containers

2.5m³

- €127,50

4m³

- €139,00

6m³

- €159,00

7m³

- €175,00

10m³ open

- €210,00

10m³ dicht

- €210,00

12m³

- €225,00

> 12m³

Puincontainer van 3m3, 6m3 of 10m3 bestellen voor jouw klus

Ben je op zoek naar een afvalcontainer (ook wel afzetbak genoemd), maar weet je niet welke container bij jouw klus past? Wij helpen je dan graag met het uitzoeken van de juiste container om puin in af te voeren. Gangbare maten zijn bijvoorbeeld een 3m3, 6m3 en 10m3-puincontainer. Het kan lastig zijn om in te schatten hoe groot de puincontainer die je nodig hebt moet zijn, maar wij helpen je graag bij met onze jarenlange ervaring op het gebied van afvalbakken en puincontainers. Zo weet je zeker dat jij de juiste goedkope puincontainer voor jouw klus huurt.

Wat voor afval kan er in een puincontainer?

Wanneer je aan het verbouwen, verhuizen of slopen bent, kan een puincontainer handig zijn. Maar wat verstaan we nou precies onder puin? Wanneer je een puincontainer huurt, mag je hier tegels, steen, stenen muren, beton, keramiek en dakpannen in gooien. Onder puin vallen alle stenen materialen die hergebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld het aanleggen van wegen of het ophogen van dijken. In een schoon puin container kunnen alle steenachtige materialen die vrijkomen bij sloop- en bouwwerkzaamheden afgevoerd worden. Schoon puin is materiaal van steen dat niet eerst nog behandeld hoeft te worden voordat het verwerkt kan worden.

Wat zijn de kosten voor een goedkope puincontainer huren?

Wij houden van overzichtelijkheid en eerlijkheid. Daarom is het brengen en ophalen van de container, het gebruik van de container voor maximaal 4 weken, de verwerking van het afval en de BTW inbegrepen bij de prijzen die je op onze website vindt. Hierdoor weet je precies wat de kosten voor het huren van een puincontainer zijn en zijn er geen verrassingen achteraf. Wil je meer weten over het huren van een puincontainer bij ons, de kosten van een puincontainer, of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en vertellen je zo alles over onze containers, onze service en ons bedrijf.