Rolcontainer Breda

Afval op zaak? Weg ermee!

Rolcontainer nodig in Breda?

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Breda en heb je een rolcontainer nodig voor je afval? Dan bestel je die natuurlijk bij BudgetBak! Voor al je bedrijfsafval kun je nu een rolcontainer bestellen, zodat jij er vanaf bent. Of het nu gaat om documenten, etensresten, verpakkingen of lege flessen; wanneer je veel bedrijfsafval hebt wil je er vanaf. Ons werkgebied bestaat uit heel Noord-Brabant, dus of je nu in Breda, Rijsbergen, Oosterhout, Terheijden, Prinsenbeek of Teteringen woont; bij ons kun je een rolcontainer bestellen!

Een rolcontainer voor jouw bedrijf in Breda

Eigenlijk is zakelijk afval heel persoonlijk. Iedereen heeft afval, elk bedrijf heeft afval, maar het is bij iedereen anders. Toch gaat bijna iedere leverancier van rolcontainers voor bedrijfsafval er hetzelfde mee om. Dat doen we niet bij BudgetBak. Wanneer je een rolcontainer nodig hebt voor jouw bedrijf in Breda, Rijsbergen, Oosterhout, Terheijden, Prinsenbeek, Teteringen of een andere plaats in Brabant, gaan wij samen met jou kijken wat voor jou de beste uitkomst is. We kijken graag naar de containers die je nu laat komen, hoe vaak deze geledigd worden en je huidige contact. Wij zorgen vervolgens voor een schepere prijs voor het ophalen van jouw afval waardoor jij ook volle bak kan besparen!

Onze rolcontainers

Onze services

Bedrijfsafval

Bedrijfsafval, maar wat is dat dan precies? Makkelijk gezegd: afval dat je niet gescheiden kunt inleveren. Dus eigenlijk alles wat geen plastic, geen papier, geen GFT (groente-fruit-tuin) en geen gevaarlijke stoffen is. We noemen het niet voor niets in de volksmond ook wel restafval!

Papier / Karton

Afval scheiden aan de bron is niet alleen beter voor het milieu, maar vooral ook voor je portemonnee. Papier en karton neemt niet alleen veel ruimte in in je bak, maar is apart ook goedkoper om op te laten halen. Van verscheurde offertes, tot verpakkingsmaterialen tot pizzadozen, gooi dat allemaal in 1 bak!

Flessenglas

Je lege (wijn)flessen in een aparte bak gooien is voornamelijk geschikt voor de horeca- en recreatiesector. Of je moet in je bedrijf een aantal veelgebruikers hebben. Zonder gekheid, het loont ook hier om bij redelijke tot grote hoeveelheden flessenglas, deze apart in te zamelen en te laten afvoeren!

Een rolcontainer voor bedrijfsafval, papier of flessenglas

Afval scheiden is erg belangrijk, zowel voor je portemonnee als voor het milieu. Het is dan ook belangrijk om je afval zoveel mogelijk te scheiden. Heb je bijvoorbeeld heel veel papier- en kartonafval, veel meer dan al je andere afval, dan is het slim om hier een aparte rolcontainer voor te huren. Papier en karton kan namelijk erg veel ruimte innemen en het is vaak ook goedkoper om het apart op te laten halen.

Heb je een café of restaurant in Breda, dan heb je waarschijnlijk ook een rolcontainer nodig voor al je flessenglas. Wanneer je grote hoeveelheden flessenglas hebt, is het nogal tijdrovend om telkens naar de glasbak te lopen. Daarom kun je beter een rolcontainer voor je flessenglas bestellen, zodat je er niet meer naar om hoeft te kijken. Wij komen deze op elke gewenste frequentie voor je ledigen.

Neem contact met ons op!

Heeft jouw bedrijf in Breda, Teteringen, Prinsenbeek, Terheijden, Oosterhout of Rijsbergen dus een rolcontainer nodig voor het verzamelen van papier en karton, flessenglas of ander bedrijfsafval? Neem dan contact op met BudgetBak! Wij zorgen er graag voor dat jij geld kan besparen op je afvalverwerking. Bel naar 076-7200728.

Neem nu contact met ons op