Rolcontainer bestellen

Afval op zaak? Weg ermee!

Rolcontainers

Ieder bedrijf heeft afval; het is er altijd en elke dag. Natuurlijk heeft niet ieder bedrijf hetzelfde soort of evenveel afval. Wanneer het afval allemaal niet meer in de gemeentecontainer past, is het zaak om een rolcontainer te bestellen. Maar daar wil je liever niet te veel geld aan uitgeven. Daarom is het slim om een rolcontainer te bestellen bij BudgetBak! Bij ons vind je de BudgetBak met de voor jou benodigde afmetingen voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast komen we die zo vaak ledigen als voor jouw bedrijf nodig is.

Een rolcontainer voor al je bedrijfsafval

Bedrijfsafval is in principe al het afval dat je niet gescheiden kunt inleveren. Alles wat geen plastic, papier, GFT of een gevaarlijke stof is, is bedrijfsafval. In de volksmond noemen we het niet voor niets restafval. Je probeert als bedrijf natuurlijk zo veel mogelijk afval te scheiden, maar dat lukt niet altijd even goed en natuurlijk heb je ook altijd restafval. Wanneer dit elke week of maand erg veel is, is het slim om een rolcontainer voor je restafval te bestellen.

Onze rolcontainers

Onze services

Bedrijfsafval

Bedrijfsafval, maar wat is dat dan precies? Makkelijk gezegd: afval dat je niet gescheiden kunt inleveren. Dus eigenlijk alles wat geen plastic, geen papier, geen GFT (groente-fruit-tuin) en geen gevaarlijke stoffen is. We noemen het niet voor niets in de volksmond ook wel restafval!

Papier / Karton

Afval scheiden aan de bron is niet alleen beter voor het milieu, maar vooral ook voor je portemonnee. Papier en karton neemt niet alleen veel ruimte in in je bak, maar is apart ook goedkoper om op te laten halen. Van verscheurde offertes, tot verpakkingsmaterialen tot pizzadozen, gooi dat allemaal in 1 bak!

Flessenglas

Je lege (wijn)flessen in een aparte bak gooien is voornamelijk geschikt voor de horeca- en recreatiesector. Of je moet in je bedrijf een aantal veelgebruikers hebben. Zonder gekheid, het loont ook hier om bij redelijke tot grote hoeveelheden flessenglas, deze apart in te zamelen en te laten afvoeren!

Rolcontainer voor papier en karton

Wanneer je niet veel restafval, maar juist veel papier en karton afval hebt, kun je bij ons ook terecht voor een rolcontainer voor papier en karton. Al je papier en karton kan in deze container. Je bespaart natuurlijk sowieso al kosten wanneer je afval scheidt, en je draagt een steentje bij aan een beter milieu. Daarnaast neemt papier en karton ook veel ruimte in in je bak en is het dus een stuk goedkoper om het apart op te laten halen; zeker wanneer je er erg veel van hebt. Of het nu gaat om papieren documenten die je niet meer nodig hebt, versnipperde offertes of pizzadozen; het mag allemaal in de papiercontainer. En die papiercontainer kun je in elke gewenste maat bestellen bij BudgetBak!

Rolcontainer voor flessenglas

Wanneer je een eigen restaurant of café hebt, heb je natuurlijk ook veel glas als afval. Het is ook erg vervelend om steeds naar de glasbak te lopen, zeker wanneer je grote hoeveelheden hebt. Je kunt dan beter een rolcontainer bestellen, en wel een rolcontainer voor flessenglas! Je kunt zelf kiezen hoe groot deze glascontainer moet zijn en we komen deze ledigen wanneer het voor jou nodig is.

Direct je rolcontainer bestellen

Heb je dus een rolcontainer nodig voor je bedrijfsafval, papier en karton of voor flessenglas? Dan kun je die bestellen bij BudgetBak. Wij hebben een volledig assortiment rolcontainers, van 240 liter tot 5000 liter inhoud en zowel van plastic als van staal. Neem direct contact met ons op door te bellen naar 076-7200728 en wij zorgen dat jouw BudgetBak voor je klaarstaat!

Neem nu contact met ons op