Bouwcontainer

Ga jij verbouwen, verhuizen of slopen?

Bouw- en sloopafval container

BudgetBak heeft afvalcontainers van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij verhuren afzetbakken voor verschillende soorten afval, zo ook voor bouwafval en voor sloopafval. Ben je aan het klussen, aan het slopen,of aan het verbouwen? Dan is een bouw- en sloopafval container onmisbaar. Wanneer je op zoek bent naar zo’n container kun je bij ons terecht voor het huren hiervan. Jij hoeft je dan geen zorgen te maken over waar je het afval heen moet brengen, dat doen wij namelijk voor je. Wij zetten de afvalcontainer bij je weg en halen hem ook weer op wanneer hij gevuld is met afval. Zo kun jij je volledig focussen op je verbouwing.

Bouw- & sloop afval

2.5m³

- €240,00

4m³

- €275,00

6m³

- €390,00

7m³

- €540,00

10m³ open

- €510,00

10m³ dicht

- €510,00

12m³

- €699,00

> 12m³

De juiste container voor jouw klus

Ben je op zoek naar een afvalcontainer (ook wel afzetbak genoemd), maar weet je niet precies welke bij jouw klus past? Daar helpen wij je graag mee! Bouw- en sloopafval staat ook wel bekend als gemengd afval. Met een sloopcontainer kun je je bouwafval gemakkelijk kwijt. Wij zorgen er vervolgens voor dat het afval wordt verwerkt. Onder bouwafval vallen ook grofvuil, inboedel en huisraad.

Goedkope container voor bouw- en sloopafval

Wij helpen je met liefde en plezier bij het vinden van de juiste afvalcontainer. Neem contact met ons op en we gaan samen met jou aan de slag voor het vinden van de beste container voor jouw klus. Onze containers zijn altijd scherp geprijsd. Door het overzicht van de prijzen per container en de BTW die bij de prijs is inbegrepen, weet je bij BudgetBak altijd precies waar je aan toe bent. Wij kunnen je door onze transparante werkwijze de goedkoopste containers voor bouwafval en sloopafval aanbieden.

Bouwafvalcontainer van 6m3 of 10m3 huren

Ga jij binnenkort verbouwen en heb je een sloopcontainer nodig waar je al het afval in kwijt kan? Dan is het handig om te weten hoe groot deze moet zijn. Je kunt bijvoorbeeld een container voor bouwafval huren van 6m3 of 10m3. De goedkoopste bouwafvalcontainer van 6m3 is in veel gevallen voldoende om het bouwafval af te kunnen voeren, maar het kan zijn dat je een grotere container nodig hebt voor jouw klus. Hierboven zijn de afmetingen van onze afvalbakken voor bouw- en sloopafval te vinden.  Weet je niet precies hoeveel afval er afgevoerd moet worden in de container? Neem dan gerust eens contact met ons op, zodat we je kunnen helpen met het uitkiezen van de juiste afvalcontainer voor jouw klus. Zo weet je zeker dat jij de juiste goedkoopste afvalcontainer bestelt.