Bouwcontainer

Ga jij verbouwen, verhuizen of slopen?

Bouw- en sloopafval container

Budgetbak heeft afvalcontainers van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij verhuren afzetbakken voor verschillende soorten afval, zo ook voor bouwafval en voor sloopafval. Bent je aan het klussen, aan het slopen of aan het verbouwen? Dan is een bouw- en sloopafval container onmisbaar. Wanneer je op zoek bent naar zo’n container kun je bij ons terecht voor het huren hiervan.

Bouw- & sloop afval

2.5m³

- €235,00

4m³

- €269,00

6m³

- €385,00

7m³

- €529,00

10m³ open

- €499,00

10m³ dicht

- €499,00

12m³

- €689,00

> 12m³

De juiste container voor jouw klus

Ben je op zoek naar een afvalcontainer (ook wel afzetbak genoemd), maar weet je niet precies welke bij jouw klus past? Daar helpen wij je graag mee! Bouw- en sloopafval staat ook wel bekend als gemengd afval. Met zo’n container kun je je bouwafval gemakkelijk kwijt. Wij zorgen er vervolgens voor dat het afval wordt verwerkt. Onder bouwafval vallen ook grofvuil, inboedel en huisraad.

Bouw- en sloopafval containers voor een scherpe prijs

Wij helpen je met liefde en plezier bij het vinden van de juiste afvalcontainer. Neem contact met ons op en we gaan samen met jou aan de slag voor het vinden van de juiste container voor jouw klus. Onze containers zijn altijd scherp geprijsd en omdat wij van overzicht houden zijn het brengen en ophalen van de container, het gebruik van de container voor maximaal 4 weken, de verwerking van het afval en de BTW inbegrepen bij de bedragen die je op onze website tegenkomt. Zo weet je precies waar je aan toe bent!