Houtcontainer bestellen

Heb jij een grote klus waarbij veel houtafval afgevoerd moet worden?

Houtcontainer bestellen

Bij het verbouwen van een huis, het plaatsen van nieuwe kozijnen en deuren of het verwijderen van je schutting of schuurtje komt er vaak een hoop houtafval vrij. Ben je dus druk aan het werk en heb je een plek nodig waar je al dit houtafval kwijt kunt? Dan kun je bij ons terecht voor een goedkope houtcontainer waar je al het houtafval in kunt afvoeren.

Hout containers

2.5m³

- €175,00

4m³

- €185,00

6m³

- €235,00

10m³ open

- €279,00

10m³ dicht

- €279,00

12m³

- €365,00

> 12m³

Containerbak voor houtafval bestellen

Als je op zoek bent naar een afvalcontainer (ook wel afzetbak genoemd) voor je klusafval, maar nog niet goed weet welke container je nodig hebt, kunnen wij je daar goed mee helpen. We hebben veel verschillende soorten en maten afvalcontainers, allemaal bestemd voor verschillende soorten afval. Neem gerust even contact met ons op, dan kunnen we bespreken wat je van plan bent en kunnen wij je uitleggen welke container het beste bij jouw klus past.

Houtcontainer van 3m3, 6m3 of 10m3 huren om houtafval af te voeren

Wanneer je druk bezig bent met een klus of verbouwing, heb je geen zin en tijd om je zorgen te maken over het afvoeren van je hout afval. Wanneer je een houtcontainer huurt bij BudgetBak, komen wij de container bij je op locatie brengen. Vervolgens kun jij er al het houten afval in plaatsen, zoals schuttingen, gebruikte houten meubels, houten deuren en kozijnen. Wanneer je al het hout in de container hebt geplaatst, komen wij de container met het houtafval weer ophalen en zorgen wij voor de verwerking van het afval. Zo kun jij je volledig focussen op je klus of verbouwing en zorgen wij dat de container met het hout afval op de juiste manier wordt afgevoerd.

Goedkoop een houtcontainer huren voor een vaste prijs

Wij verhuren afvalcontainers van een hoge kwaliteit, voor een lage prijs. We zijn graag eerlijk en duidelijk. Daarom zijn de volgende dingen inbegrepen bij de prijzen die je op onze website ziet:

  • Het benodigde transport voor het brengen en ophalen van de container
  • Het gebruik van de container voor maximaal 4 weken
  • De verwerking van het afval wat uiteindelijk in de container zit
  • BTW

Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je kwijt gaat zijn. Wil je een houtcontainer huren en ben je benieuwd naar de prijs? Ook voor vragen of extra informatie kun je natuurlijk bij ons terecht. Schroom niet om even te bellen of te mailen!